Photo: Igor Kralj/PIXSELL

MODRIĆ DONIO ODLUKU KARIJERE! Stigla najvažnija vijest ljetnog prijelaznog roka!

Autor: Bruno Herljević

Renomirani španjolski dnevnik As, tvrdi da je hrvatski reprezentativac Luka Modrić donio odluku hoće li ostati u Real Madridu. Vijest je to koju iščekuje sa sigurnošću cijela Europa, a španjolski list tvrdi da je Modrić prelomio i da će ipak ostati u Realu, usprkos vrlo primamljivoj ponudi Intera.

“Uzdrmala ga je ponuda Intera koji mu je nudio četiri godine u Milanu i još dvije u Kini, ali iz izvora bliskih Modriću doznajemo da je u razgovoru s obitelji odlučio ostati u Realu. To je danas povjerio najbližim prijateljima”, piše As u svom članku s naslovom ‘Modrić ostaje!’.

Modrić je ranije u petak objavio na Twitteru da se ‘vratio na posao’ i već su tada mnogi posumnjali da je Modrić odlučio ostati.

Španjolski mediji tvrde da je Modrić ionako želio ostali, ali da je ovim maneverom iznudio bolji ugovor. Uvelike su Luki u tome pomogli i talijanski mediji koji su svakodnevno pisali o basnoslovnim uvjetima i već mu isplanirali budućnost za sljedećih šest godina. Pomogao je i trener Intera koji je rekao da bi ga volio u momčadi, a Modrić je na kraju ipak odlučio ostati, kako tvrde Španjolci.

Modrić bi novim ugovorom u Realu trebao imati plaću negdje u rangu najvećih zvijezda Balea i Ramosa, koji imaju negdje oko 11 milijuna eura po sezoni, dok je Luka sada na 6.5 milijuna eura.

Hrvat je u petak trebao na sastanak s predsjednikom Reala, Florentinom Perezom, ali čini se kako je odluku već donio.

“Modrić je ovu vijest javio svojim najbližim suradnicima i prijateljima”, piše to As koji sa sigurnošću tvrdi da je Modrić odlučio ostati.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.