Screenshot

MLADI SRBIN SPAŠAVAO MANCHESTER CITY! Guardiolina momčad na jedanaesterce prošla u polufinale Kupa

Autor: Bruno Herljević

Senzacija večeri bio je plasman engleskog trećeligaša Burtona u polufinale Carabao Cupa po prvi put u povijesti. Slavili su na gostovanju kod Middlesbrougha s 1:0, a pobjednički pogodak za Burton, vrijedan ulaska u polufinale i najboljeg rezultata kluba u Liga kupu, postigao je Hesketh u 48. minuti.

No, utakmica večeri svakako je bila ona između Man. Cityja i Leicestera, koja je u regularnom dijelu završila 1:1, a na kraju je Guardiolina momčad slavila na jedanaesterce.

U Leicesteru je Manchester City poveo golom povratnika Kevina De Bruynea u 14. minuti, a izjednačenje donio je Albrighton u 73. minuti. Leicester je do četvrtfinala također stigao pobjedama u raspucavanju u trećem i četvrtom kolu, ali protiv Manchester Cityja nisu uspjeli. Fuchs je promašio, a vratar Man. Cityja, mladi Srbin Arijanet Murić obranio je udarce Maddisona i Soyuncua, što je bilo dovoljno za prolaz Guardioline momčadi u polufinale.

U srijedu su na rasporedu preostale dvije četvrtfinalne utakmice Liga kupa u kojima se sastaju Arsenal – Tottenham i Chelsea – Bournemouth (20.45 sati).

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.