Screenshot: Instagram/Josip Stanišić

MLADA NADA DEBITIRALA ZA VATRENE PA POSLALA PORUKU, DALIĆ PORUČIO: ‘Jedna stvar ga je obeshrabrila!’

Autor: F.F

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer je glatko slavila na Cipru s 3:0 te zadržala prvo mjesto skupine H u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru.

U velikoj pobjedi, s 90 minuta, sudjelovao je i Josip Stanišić kojem je to bio debi  za Vatrene. Igrač Bayerna ove je sezone skupio osam nastupa za bavarskog velikana gdje je najčešće igrao kao desni bek. Inače je sposoban pokriti i poziciju stopera, a trener Bayerna koristio ga je i na poziciji zadnjeg veznog.

Polivalentan igrač koji pokriva više pozicija, ali koji bi trebao biti rješenje za Hrvatsku još dugi niz godina.

Korektan debi

Nakon utakmice izbornik Zlatko Dalić je kratko prokomentirao debitanta i njegov nastup na Cipru:

“Ušao je u utakmicu rezervirano, ali to je bilo očekivano. Prva lopta koju je imao nije dobro završila, odnosno pogriješio je, što ga je malo obeshrabrilo, no kasnije se vratio. Igrao je dobro. Znali smo da neće puno doprinijeti prema naprijed, ali je bio siguran i čvrst prema nazad. On je budućnost hrvatskog nogometa i hrvatske reprezentacije i treba mu dati punu podršku”, zaključio je Dalić.

A nakon debija na Instagramu je kratku poruku ostavio i sam Stanišić, koji je bio oduševljen što je nastupio za Hrvatsku.

 




View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Josip Stanišić (@josip_stanisic)


“Neopisiv osjećaj i velika čast je nositi ovaj dres”, napisao je mladi igrač Bayerna uz fotografiju reprezentacije, a HNS mu je u komentarima poručio:

“Prvi od mnogih.”

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.