screenshot/ Instagram

Misteriozna poruka na kući Luke Modrića, pa velika odluka: Konačno su to odlučili napraviti

Autor: I.L.

Luka Modrić u završnim je pripremama za svoje šesto finale Lige prvaka, a tamo ih čeka neugodna Borussia Dortmund. Nakon toga za Modrića kreće EURO, a jedna zanimljiva vijest dolazi sa njegove rodne grude.

Kako piše Jutarnji, Lukin otac Stipe u suradnji sa Zadarskom županijom potaknuo ideju da se danas trošna kuća uz Majstorsku cestu u Zatonu Obrovačkom ipak obnovi.

Prema svemu sudeći doneseno je idejno rješenje i više zaista ne postoji ni mrva sumnje. Luka će u rodnoj kući svoga pokojnog djeda (također Luke) dobiti ono što zaslužuje.

screenshot/ Instagram

Lijepa uspomena

“Smatramo kako bi projekt revitalizacije rodne kuće Luke Modrića i njeno stavljanje u društvenu funkciju potaknuo popularizaciju sportskih vrijednosti među mladima te bi se ujedno dodatno valorizirali uspjesi hrvatskog nogometa. Držimo ovo projektom od šireg društvenog i gospodarskog značaja za lokalnu zajednicu ali i Republiku Hrvatsku” poručila je ravnateljica Agencije Marina Dujmović Vuković.

Razrušena kuća uz cestu u kojoj nema ništa i u takvom stanju privlači turiste i posjetitelje. ‘Rodna kuća Luke Modrića‘ kao kulturna znamenitost postoji čak i na Googleu. Zaradila je i 73 recenzije uz ocjenu 4,4. Sada se očito sprema nešto veliko.

Sastojat će se od rodne kuće koja će služiti kao prezentacijsko – izložbeni centar, posjetiteljsko – prihvatnog centra i parkirališta.  Nadalje, u dokumentu je još detalja ovog velikog projekta. Gradit će se na više od 1.200 kvadrata. U centru će se moći i prenoćiti, izgradit će se spavaonica. Zarađivat će se sigurno i od prodaje suvenira, dresova… Netko je ozbiljno promislio o svemu i mogao bit to biti pun pogodak.
“Luka, jesi li spreman obnoviti svoju didovinu?”, pisalo je na misterioznoj poruci prije nekoliko dana ostavljenoj na njegovoj kući, sad se sprema projekt godine.

U svakom slučaju, ovo ne može propasti. Zamislite samo brojne suvenire, atrakcije vezane uz Luku Modrića, kad kiša pada i ne može se na plažu, turisti jedva čekaju neku dodatnu atrakciju, a ovo će biti hit. Ako se napravi kako treba…

Dinamo se brutalno priprema za iduću sezonu: Pjaca blizu potpisa, a i bivši Vatreni kuca na vrata

Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.