Mišo Krstičević novi je trener Hajduka!

Autor: dnevno.hr

Do danas je Krstičević bio trener Hajdukovih juniora, uvjerljivo vodeće momčadi u svojoj konkurenciji, ističe NK Hajduk.

Mišo Krstičević nasljednik je Krasimira Balakova na mjestu trenera nogometnog kluba Hajduk iz Splita, objavio je ovaj klub na svojim internetskim stranicama.

Momčad Hajduka Krstičević će premijerno voditi u nedjelju od 17 sati protiv Cibalije.

Predstavljen će biti u petak u 12 sati na Poljudu, a poslijepodne odraditi i prvi trening. U četvrtak se upoznao s igračima, a tijekom petka bi im trebao predstaviti i svoj stručni stožer.

Do danas je Krstičević bio trener Hajdukovih juniora, uvjerljivo vodeće momčadi u svojoj konkurenciji, ističe NK Hajduk.

Klub je danas također objavio kako je njihov dojučerašnji trener Krasimir Balakov s ponudom Kaiserslauterna zatražio od Hajduka da mu izađe u susret sporazumnim raskidom ugovora, s obzirom na to da mu je bila velika želja voditi bundesligašku momčad, što su mu i udovoljili Uprava i Nadzorni odbor kluba.

Sporazumni raskid podrazumjeva da nema odštetnog zahtjeva Hajduka ni prema Krasimiru Balakovu niti prema njegovom novom klubu.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.