Foto: Vladimir Dugandzic/CROPIX

Miro Bulj žestoko napao nakon pobjede Hajduka, objavio i prijeteće riječi

Autor: Ivor Krapac

Traju reakcije na zbivanja na Poljudu jučer navečer u derbiju u kojem je Hajduk slavio protiv Dinama, a jednu od njih imao je i Miro Bulj, gradonačelnik Sinja i saborski zastupnik, koji ponekad voli zagaziti u sportske vode.

Nekad to bude dok prati zbivanja u njegovom Sinju, a na kraju vikenda, javni istup dogodio se zbog derbija u kojem je Hajduk slavio, a unatoč tome, Bulj nije bio sasvim sretan iako su mu splitski Bijeli dragi srcu.

Javio se porukom na Facebooku, prozivajući Hrvatski nogometni savez da je mafija, a bile su tu i prijeteće riječi.

Suci ‘na meti’

Nije prvi put da se ‘na meti’ nađe sudačka ekipa nakon najvećeg hrvatskog derbija, a ovog puta to je bilo s ekipom koju je sa zviždaljkom vodio Igor Pajač.

“Na Poljudu neviđeno lopovsko suđenje protiv Hajduka”, napisao je Miro Bulj kako je vidio sudački posao u Splitu.

“HNS MAFIJO, doći će i vama kraj, #NE_ĆE_TE dokle hoćete a Hajduk živi vječno”, dodao je Bulj, s prijetećom porukom usmjerenom prema Hrvatskom nogometnom savezu.

Na Poljudu neviđeno lopovsko suđenje protiv Hajduka🤮
HNS MAFIJO, doći će i vama kraj, #NE_ĆE_TE dokle hoćete a Hajduk živi vječno ❤️💙

Objavljuje Miro BuljNedjelja, 1. listopada 2023.

 
Bila je to jedna od reakcija na suđenje na najvećem hrvatskom derbiju, a u mišljenjima o poslu koji je Igor Pajač obavio sa svojom ekipom ima razilaženja.

Marijo Strahonja, sudački ekspert na Hrvatskoj televiziji, opisao je suđenje na Poljudu pozitivnom ocjenom, ističući sporme situacije koje su se najviše spominjale, a po mišljenju Strahonje, bile su odsuđene dobro.

Iz Splita, pak, ima ‘otrovnih strelica’, poput onog koje je iznio Goran Tenžera, stručni komentator za suđenje koji je za Slobodnu Dalmaciju istaknuo nekoliko primjera da je Hajduk protiv Dinama bio oštećen.

“Na većini dosadašnjih utakmica smo imali po nekoliko primjedbi na suđenje, ali na derbiju su bile brojne situacije kada se za Hajduk nisu dosudili prekršaji kakvi su se dosudili za momčad Dinama”, smatra Tenžera, koji je za Slobodnu Dalmaciju spomenuo nekoliko situacija iz oba poluvremena na štetu splitskih Bijelih, po njegovu mišljenju.

Miro Bulj istupio je snažnije, a to je učinio s manje riječi u objavi na Facebooku.

Hajduk je slavio, ali opet žestoko prema sucu: ‘Kad će Hajduk zaslužiti pravedan kriteriji’

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.