Mihajlović: Na Maksimiru ćemo jesti Domaćice, a pobjedu ćemo proslaviti Bajaderama

Autor: K.K.

Potreban nam je suhi keks preliven čokoladom pa sam se sjetio da je Domaćica idealan izbor. To je keks moje mladosti. Neka ga i ovi mlađi igrači probaju, sigurno će im se svidjeti - rekao je Mihajlović koji je svojoj reprezentaciji naručio i Bajadere kojima želi 'proslaviti pobjedu na Maksimiru'.

Utakmica Kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine između Hrvatske i Srbije, koja će se odigrati 22. ožujka 2013. godine na Maksimiru, sa sobom nosi ogroman interes iz svih zemalja bivše jugoslavije, ali i čitavog svijeta, a mediji iz Hrvatske i Srbije iz dana u dan pokušavaju saznati bilo koji detalj vezan uz taj sraz koji bi mogli ponuditi svojim čitateljima.

Izbornik Srbije Siniša Mihajlović srpskim je medijima tako otkrio da je uoči utakmice naručio da se u svlačionicu Srbije donesu keksi Domaćica:

– Potreban nam je suhi keks preliven čokoladom pa sam se sjetio da je Domaćica idealan izbor. To je keks moje mladosti. Neka ga i ovi mlađi igrači probaju, sigurno će im se svidjeti – rekao je Mihajlović te dodao:

– Prije utakmice jest ćemo Domaćicu, a nakon dvoboja pobjedu ćemo proslaviti Bajaderama – zaključio je srpski izbornik.

Da je informacija istinita potvrdio je i direktor stadiona Miljenko Sakoman:

– Da. Zatražili su da ih u svlačionici na dan utakmice čekaju Domaćica keksi. Osigurat ćemo im oko 10-15 kutija te slatke delicije – rekao je Sakoman za Jutarnji te dodao:

– Zanimljivo, nisu oni prvi koji su nam došli s takvim zahtjevom, isto su tražili i Makedonci lani. Domaćicu, očito, na prostoru bivše Jugoslavije svi obožavaju – zaključio je Sakoman.




Autor:K.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.