Michel Platini će se kandidirati za novi mandat u UEFA-i

Autor: hina

Novi stari predsjednik osvrnuo se i na nadolazeće Svjetsko prvenstvo u JAR-u. Francuz smatra kako su Brazil, Engleska i Španjolska glavni favoriti za naslov.

Predsjednik Europske nogometne federacije (UEFA) Michel Platini najavio je kandidaturu za još jedan četverogodišnji mandat na toj funkciji.

Platini je na godišnjem Kongresu u Tel Avivu naglasio kako nije obavio posao i kako želi ostati za kormilom Uefe.

– Imam još mnogo posla koji me čeka u budućnosti. Zbog toga ću se još jednom kandidirati za predsjednika Uefe – naglasio je Francuz koji je krovnu nogometnu organizaciju Starog kontinenta preuzeo 2007. godine nakon Šveđana Lennarta Johanssona.

Po svemu sudeći Platini će na izbornom Kongresu u svibnju 2011. godine biti jedini kandidat za predsjednika Uefe.

Novi stari predsjednik osvrnuo se i na nadolazeće Svjetsko prvenstvo u JAR-u. Francuz smatra kako su Brazil, Engleska i Španjolska glavni favoriti za naslov.

– Po meni tri reprezentacije imaju kvalitetu da bi otišle do kraja, a to su Brazil, Engleska i Španjolska. Ima još momčadi koje će biti teško pobijediti, ali one nemaju takav potencijal kao što je to slučaj sa ove tri reprezentacije – kazao je Platini.

On je kao prikrivene favorite spomenuo Argentinu, Francusku, Nizozemsku, Italiju, Obalu Bjelokosti i Portugal.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.