FOTO: YouTube

MESSIJU USPJELO NEMOGUĆE! Ronaldo mu se može pokloniti nakon ovog

Autor: Željka Orešković

Argentinski čarobnjak još jednom je pokazao koliko je velik

Taman kada se malo pritajio i neko vrijeme pozornicu prepustio Ronaldu i Modriću, Messi je ponovo zasjao i ne misli stati u skorije vrijeme. Naime, osim što je porušio gotovo sve rekorde vezane za golove u Primeri, Messi je i najbolji asistent u povijesti lige. Veliki Ronaldo kaska za njime za čak 42 aistencije.

Messiju su tako pripale titule najboljet golgetera i asistenta u povijesti Primere i sada se čini da je legendarni Pep Guardiola svo vrijeme znao da je Argentinac predodređen za velike stvari. Naime, Ronaldinhovu desetku predao je Messiju, koji je odmah zahvalio s 12 asistencija, tri godine kasnije upisao ih je čak 18, a to je ponovo i u sezoni 2014./15.

Messi je još uvijek pokretač igre u Barceloni, a uz to je i strah i trepet golmana. Ipak, ne može sve sam pa se odlično nadopunjuje s Luisom Suarezom, kojem je Leo namjestio 23 pogotka. Kako sada stvari stoje, Messi je apsolutni vladar Primere i proći će još neko vrijeme prije nego mu se itko približi.

Debitirao je prije 14 godina, za to vrijeme osvojio je ligu devet puta i nedostaju ju mu tek tri kako bi se izjednačio s legendarnim Pacom Gentom, koji je skupio 12 naslova.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.