Facebook: Chelsea (Official) Photo: Frank Augstein

Menadžer Chelseaja izvan kontrole: Conte daje najboljeg igrača i dodatni novac za Mandžukićeva suigrača!

Autor: Bruno Herljević

Neki bi rekli da je Conte otišao korak dalje, ali najnovijom ponudom zapravo je prešao sve granice.

Već se neko vrijeme priča o tome kako menadžer Chelseaja, talijanski strateg Antonio Conte, opasno zapeo za braniča Juventusa i talijanske reprezentacije, Leonadra Bonuccija. Bio mu je glavna meta još na prošlom prijelaznom roku, ali torinska momčad samo je odmahivala na sve Conteove ponude koje su na svojem vrhuncu sezale do 60 milijuna eura.

Conte je očito postao opsjednut svojim bivšim igračem pa pripremio novu još jaču ponudu. Naime, Conte je odlučio dati Juventusu Cesca Fabregasa i čak 50 milijuna eura. Valja spomenuti kako Fabregas vrijedi oko 40 milijuna eura što bi značilo da Chelsea ovim transferom daje 90-ak milijuna eura za stopera Bonuccija. No, Juventusu ne treba Fabregas jer su ljetos doveli Pjanića.

Neki bi rekli da je Conte otišao korak dalje, ali najnovijom ponudom zapravo je prešao sve granice. Prema pisanjima otočkih medija, Conte je navodno spreman dati Edena Hazarda i još dodatni novac za Lea Bonuccija. Hazard je najjače ime Chelseaja i vrijedi gotovo 70 milijuna eura, a Bonuccijeva vrijednost procijenjena je tek na 35 milijuna. Uz sve to treba imati na umu kako je talijanski stoper zagazio u 30. godinu života što znači da to baš i nije dugoročno isplativ transfer već da je Conte spreman odreći se najboljeg igrača kako bi pokrpao rupe u obrani.

Hrabra ponuda Contea, mora se priznati, ali ponuda je to koju će navijači Chelseaja dosta teško podnijeti. S druge strane Juve je na velikom dobitku ako pristane na ovakav oblik razmijene, a nema razloga da ne pristanu jer će dobiti Hazarda i novac, a na stopersko mjesto već čeka mladi Daniele Rugani.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.