Mandžukić poručio Mamiću: Ma puši!

Autor: dnevno.hr

Neki dan je trebao potpisati suvenir za neku akciju, a on kaže da će skenirati potpis i poslati e-mailom. Znaš koliko bi trajao u nekom europskom klubu? Manje od zelene salate koja se ne proda na placu – izjavio je izvor blizak maksimirskoj svlačionici.

Insider iz maksimirske svlačionice otkrio je novinaru Jutarnjeg lista u kojoj je mjeri ‘Crna ovca’ Maksimira, Mario Mandžukić, uspio zatrovati atmosferu u redovima hrvatskog nogometnog prvaka. Premda nije nikakva novost da je Mandžukić prgavac, ili kako ga je Ćiro nazvao ‘Đilkoš’, maksimirska vladajuća obitelj Mamić, na čelu s big bossom Zdravkom, do nedavno je uspješno trpjela ispade svog zločestog dečka. Znali su u Maksimiru da će se jednoga dana, kada ga prodaju nekom Tottenhamu ili Arsenalu, sve isplatiti. No Zlatna koka još uvijek nije prodana, a sudeći po njegovim igrama u posljednje vrijeme, neće se Mandžo nagledati bijeloga svijeta.

Potom je uslijedilo nezamislivo. Zdravko Mamić se odrekao Mandžukića, digao ruke i poručio ‘ proklet bio dan kad sam ga upoznao’. Nije Maminjo više mogao izdržati. Stvari su kulminirale u Rijeci kada je Dinamo jedva izvukao 2:2. ‘Duboko grlo’ maksimirske svlačionice otkriva da su stvari otišle toliko daleko da je Mandžukić, mrtav hladan, rekao mlađem bratu Mamiću da ga ‘puši’.

Nakon toga uslijedio je derbi na Poljudu, u kojem se Mandžukić opet nije proslavio, a Zdravko Mamić i službeno ga se odrekao.

– Jedva čekam da završi ova noćna mora od sezone, i da zajedno s njom ode i Mandžukić – poručio je gazda Dinama.

Maksimirski insider kaže da, osim što konstanto narušava autoritet treneru Jurčiću, Mandžo često zna biti osoran i prema svojim suigračima.

– Pa neki dan je jedan klinac došao k njemu i pitao ga: Jesi ti Mandžukić?, a ovaj mu je odgovorio: “Nisam. Pogriješio si” – opisuje samo jedan u nizu ispada maksimirske primadone.

– Neki dan je trebao potpisati suvenir za neku akciju koje rade ovi iz kluba, a on kaže da nije raspoložen. Da će skenirati potpis i poslati e-mailom. Ej, pa od toga živiš. Znaš koliko bi trajao u nekom europskom klubu? Manje od zelene salate koja se ne proda na placu – zaključuje priču izvor blizak svlačionici.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.