Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images

MANDŽI I DRUŠTVU STIŽE ČOVJEK BEZ TROFEJA? Studirao ih je kroz najvećeg rivala, a sad je sve spremno za njegov dolazak

Autor: Dnevno.hr

Malotko nije ostao začuđen pri prvom pogledu na neke talijanske medije koji su, kako vele, otkrili puteve nekih trenerskih imena u sljedećim danima. Ono najprimamljivije i službeno bi kroz nekoliko dana moglo postati zauzeto. Kad već neće Pep Guardiola, koji je prema pisanju Talijana triput odbijao ponude Juventusa, stići će Maurizio Sarri.

Čovjek koji je dosta dugo vodio Napoli, a prije toga i Empoli, zna što znači gledati u leđa višestrukom osvajaču Serie A. Ove sezone je na privremenom radu u londonskom Chelseaju, gdje će u srijedu imati priliku osvojiti prvi trofej u karijeri. Protivnik u finalu Europske lige je gradski rival Arsenal, a to bi za Sarrija mogla biti i posljednja utakmica na klupi Plavaca.

Već su nekoliko sastanaka, opet navodno, imali Sarri i Juventusov direktor Fabio Paratici. Trener je jako zainteresiran, a koji uostalom i ne bi bio. Želja mu je otići iz Londona, ne zbog Chelseaja nego zbog sebe i obiteljskih odnosa. Klupa Stare dame je svakako poziv koji se ne odbija, a došlo se i do podatka da će Sarri sam raskinuti ugovor s Chelseajem na svoju štetu, ako mu iz uprave budu radili probleme.

Chelsea bi u slučaju Sarrijevog odlaska već našao novo ime, spominju se Frank Lampard, ali i Julen Lopetegui…




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.