Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

MAMIĆ UHVAĆEN U ZANIMLJIVOM DRUŠTVU! Nećete vjerovati koji je slavni Srbin posjetio Zdravka u Međugorju

Autor: Bruno Herljević

Bivši čelnik Dinama i bjegunac pred hrvatskim pravosuđem, Zdravko Mamić, kako vidimo, uživa u životu pod vedrim hercegovačkim nebom. U svojoj novoj domovini Mamić ima bolji status nego većina rock-zvijezda u svijetu.

Ljudi se fotografiraju s njim, zovu ga na razne događaje, priredbe gdje se zna susresti i s visokim političkim dužnosnicima, kao što je recimo srpski predsjednik Aleksandar Vučić. Tapšaju po ramenu, dapače, dive mu se, hvale ga, a on ih zauzvrat počasti nekim kontroverznim izjavama ili izmoli koju Zdravo Mariju.

Često dolazi glas iz Hercegovine kako se Mamić tu i tamo zna sastati s nekim velikim ‘facama’. Posjećuju ga prijatelji, rodbina, obitelj, poslovni partneri, a eto, posljednji u nizu bio je slavni vlasnik nogometnih klubova i uspješan srpski poduzetnik rodom iz Like, Milan Mandarić.

Mandarić, inače vlasnik slovenske Olimpija, posjetio je, kako pišu lokalni mediji, u petak u Međugorju svog velikog prijatelja Zdravka Mamića.

Susret dvojice prijatelja dogodio se u Villa Regina u Međugorju. Milan Mandarić došao je u Međugorje sa dvojicom svojih direktora iz Olimpije, Jovanovićem i Stamenkovićem, a ugodnim razgovorima nazočio je i Jure Vasilj, jedan od vlasnika Ville Regine.

Navodno, kako pišu slovenski mediji, bilo je ponešto govora o poslovanju Olimpije… Možda su došli po savjet, a možda se priprema i neki posao za Mamića.

Hercegovina.in




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.