Photo: Igor Soban/PIXSELL

MAMIĆ NIJE SKRIVAO SREĆU NAKON VELIKE POBJEDE: Progovorio o trenutku koji ga je iznenadio!

Autor: Matija Majdak

Dinamo će nakon dvije godine ponovno igrati europsko proljeće! Osigurali su to kolo prije kraja natjecanja po skupinama Europske lige pobjedom 2:0 u Rotterdamu protiv Feyenoorda.

Plavima su nova tri boda osigurali Bruno Petković i Lovro Majer.

Nakon utakmice dojmove je podijelio trener Dinama Zoran Mamić.

“Čestitke momčadi na sjajnoj igri i velikoj pobjedi. Odigrali smo od prve do zadnje minute jako dobru utakmicu. Svih 90 minuta smo kontrolirali stanje na terenu”, započeo je Mamić, prenosi 24sata, pa nastavio:

“Jako sam sretan zbog igrača koji su ovaj dobar rezultat zaslužili svojom igrom, htijenjem, zalaganjem, onim elementima koje tražim od njih. Ono što je stožer tražio od igrača to su oni ispunili na terenu. Nije lako igrati ovdje, radi se o odličnoj momčadi.”

“Nisu izgubili doma ne znam koliki broj utakmica. Sretan sam zbog igrača, zbog navijača i zbog svih u klubu koji su bili ovdje i koji su nas gledali na televiziji.”

Komentirao je Mamić drugi gol Dinama gdje je sudac prvo označio zaleđe, a onda ipak pokazao na centar.




“Teško je reći sa strane, meni se čini kako je Ademi prošao i vratio povratnu loptu i da ne može biti govora o zaleđu. Bio sam iznenađen kada je označeno zaleđe. Trebalo bi vidjeti na televiziji. Meni je nevjerojatno jer je bila Ademijeva povratna lopta. Sad je tako kako je, gol je priznat, mi smo zasluženo pobijedili i moramo biti sretni.”

Tamo je tako našao mjesto na ždrijebu 14. prosinca i to kao nositelj.

“Sretni smo jer smo završili na prvom mjestu. To je sjajno, financijski i sportski. Što se tiče protivnika, svi koji su prošli grupnu fazu, i koji će proći, sigurno se radi o dobrim momčadima. Mi ćemo se pokušati pripremiti najbolje što možemo kada saznamo tko će to biti.”




Dinamo još uvijek nije primio gol.

“Mislim sretni smo zbog rezultata, sretni smo zbog načina kako smo igrali, sretni smo jer pet utakmica u Europskoj ligi nismo primili gola. Možemo biti sretni i ponosni.”

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.