Photo: Milan Sabic/PIXSELL

MAMIĆ NE SKRIVA OPTIMIZAM: ‘To ništa ne znači, a mi vjerujemo da možemo do tri boda’

Autor: Matija Majdak

Dinamo će u četvrtak u 21 sat na Maksimiru ugostiti Feyenoord u utakmici prvog kola Europske lige.

Trener Plavih Zoran Mamić uvjeren je da njegova momčad ima dobre šanse.

“Veselimo se početku natjecanja grupne faze, s nestrpljenjem dočekujemo utakmicu, u dobrom raspoloženju. Sretni smo što smo svi negativni na testu i spremni za utakmicu. Želimo odigrati dobru, kvalitetnu utakmicu i razveseliti navijače”, započeo je Mamić pa dodao:

“Oni su jako opasna momčad, imaju individualnu i momčadsku kvalittu. Kapetan Berghuis im je ključan igrač, dobri su im bekovi, pogotovo lijevi. O treneru Dicku Advocaatu ne treba trošiti riječi. No, optimistični smo i vjerujemo da možemo protiv njih do tri boda.”

Iznenađenja u sastavku neće biti.

“Imamo to što imamo, nećemo ništa izmišljati. Siguran sam da će igrači koje ćemo poslati na teren dati sve od sebe da dođemo do pobjede.”

Feyernoord na Maksimir dolazi nakon remija u gradskom derbiju protiv Sparte.




“Ništa ne znači što je Feyenoord odigrao slabo zadnju utakmicu u prvenstvu. Sutra je nova utakmica i ja sam siguran da će oni sutra ići na pobjedu”, ističe Mamić.

Riječ je dobio i Mario Gavranović koji je u posljednjem kolu HNL-a zabio hat-trick Gorici.

“Sretni smo što počinje nova europska sezona, želimo napraviti dobre rezultate i početi dobro pred našom publikom, ostvariti pozitivan rezultat”, rekao je napadač Plavih.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.