‘Mamić me po ulazu počeo vrijeđati, klevetati i omalovažavati: Radilo se o prostačkom napadu za koji nije bilo potrebe’

Autor: A. R.

"Osim toga, Zdravko Mamić mi je rekao da se svakodnevno u Ministarstvu sporta viđam sa Željkom Jovanovićem, čime je insinuirao da od nekog drugog dobivam naloge. Njegova je namjera bila da me okleveće, a ja Jovanovića tada nisam ni poznavao."

Nastavljeno je suđenje Zdravku Mamiću na Općinskom sudu zbog klevete, odnosno lavine uvreda koje je mamić izgovorio Crniću dok je on bio odvjetnik Eduarda da Silve.

“Na famoznom ročištu 19. ožujka prošle godine Zdravko Mamić me odmah po ulasku počeo vrijeđati, klevetati, sramotiti i omalovažavati. Tada prisutni mediji opisali su njegovo ponašanje kao divljačko. Njegovo obraćanje meni bilo je vrlo neugodno. Radilo se o prostačkom napadu za koji jednostavno nije bilo potrebe jer sam ja, kao odvjetnik Eduarda da Silve, samo radio svoj posao. Takvo što nisam doživio nikada, ni privatno ni u 40 godina profesionalne karijere”, prisjetio se Crnić incidenta, prenosi Jutarnji list.

“Osim toga, Zdravko Mamić mi je rekao da se svakodnevno u Ministarstvu sporta viđam sa Željkom Jovanovićem, čime je insinuirao da od nekog drugog dobivam naloge. Njegova je namjera bila da me okleveće, a ja Jovanovića tada nisam ni poznavao. Dodatnu težinu svemu daje činjenica da se cijeli taj Mamićev ispad odvijao pred svim medijima te mojim kolegama i sucem”, nadodao je Crnić.

Autor:A. R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.