Photo: Igor Soban/PIXSELL

MAMIĆ IMA RECEPT ZA NIZOZEMSKOG VELIKANA: ‘Veliki je ulog utakmice, puno znači, ali živjet će se i dalje’

Autor: Matija Majdak

Dinamo u četvrtak ima veliku priliku da već kolo prije kraja natjecanja po skupinama Europske lige osigura europsko proljeće. Na De Kuipu ih čeka Feyernoord.

“Želimo napraviti dobar rezultat i nastaviti dobre igre koje smo pružili ove sezone u Europskoj ligi”, započeo je trener Dinama Zoran Mamić pa nastavio:

“Sigurno je da imamo puno motiva, znamo koliko nam ona znači – zadovoljstvo i sreću za igrače, navijače i cijeli klub. Trebamo biti hladnokrvni na terenu, koncentrirani od prve do zadnje minute s velikom energijom, jedino tako možemo pobijediti dobrog protivnika kao što je Feyenoord.”

“Veliki je ulog utakmice, puno znači, ali živjet će se i dalje. Kao i u dobru i u zlu, kod sportaša, već za nekoliko dana je nova utakmica. Ako će biti dobro moramo potvrđivati kontinuitet, ako neće biti dobro, moramo se vratiti na pobjednički niz. Stalno su novi izazovi, nije sudbonosno, neće prestati svijet, ali ne želimo razmišljati o negativi, apsolutno smo pozitivni i želimo ostvariti dobar rezultat”, zaključio je Mamić.

Pred medije je uz trenera izašao branič Rasmus Lauritsen.

“Jako ih respektiramo, ali i oni nas. Bit će tvrda utakmica. Ako ostanemo fokusirani od početka do kraja, ostvarit ćemo dobar rezultat jer imamo kvalitetu. Moramo biti fokusirani, cijela momčad, i onda imamo veliku šansu. A naravno da kad ne primaš golove imaš veće samopouzdanje.”

Utakmica na De Kuipu igra se od 18:55 sati.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.