Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

MADRID VOLI HRVATE! REAL ŽELI VATRENOG U SVOJIM REDOVIMA! ‘Možda bude bolji i od Modrića!’

Autor: F.F

Luka Modrić je ispisao povijest Real Madrida, a čini se da je otvorio nova vrata ostalim Vatrenima. Modrić je u Realu odigrao preko 400 utakmica te i dalje, s 36 godina, dominira veznim redom Kraljevskog kluba.

Ljubimac je tamošnjih navijača, ali i svih trenera koji su ga vodili u karijeri, ipak počeli su razmišljati o budućnosti i što će biti s Realom kada Modrić napusti Madrid. Vjerojatno će mu produžiti ugovor na još godinu dana, no već gledaju i nova pojačanja za budućnost veznog reda Kraljeva.

Španjolski El Nacional prenosi kako Perez i Ancelotti razmišljaju o Modrićevom nasljedniku, igraču kojeg bi spojili s Eduardom Camavingom i Federicom Valverdeom u veznoj liniji.

Gledaju prema Francuskoj

Isti list prenosi kako gledaju prema Francuskoj, točnije prema hrvatskom reprezentativcu i bivšem dinamovcu – Lovri Majeru. Majer u posljednje vrijeme briljira u dresu Rennesa u koji je stigao za 12 milijuna eura iz hrvatskog prvaka.


Navodno je impresionirao skaute Reala koji su Perezu poručili da bi ‘možda mogao biti i bolji od Modrića.’ Rennes bi navodno tražio minimalno 35 milijuna eura za usluge Vatrenog.




Isti list donosi podatak kako su za Majerove usluge zainteresirani mnogi velikani, pa bi mu cijena mogla i narasti. Hrvat je do sada za Rennes odigrao 12 utakmice u kojima je postigao jedan pogodak i podijelio pet asistencija.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.