Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

MA TKO KAŽE DA I DALJE NIJE GLAVNI? Mamić dobio zanimljivo pismo HDZ-ovca i šefa NK Škabrnje

Autor: Bruno Herljević

Društvenim mrežaama kruži vrlo zanimljivo, neki će reći komično, ali zapravio nije nimalo komično, pismo upućeno Zdravku Mamiću. Napisao ga je predsjednik NK Škabrnje i načelnik toga grada, HDZ-ovac Nediljko Bubnjar. Načelnik i šef kluba u njemu traži Mamićevu pomoć, odnosno da spoji njegov klub s Dinamom i pritom mu upućuje zahvalu za sve što je učinio hrvatkskom nogometu. Nije riječ o ironičnoj zahvali već mu se čovjek doista, iskreno, zahvalio.

U pismu spominje uspjeh hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu i naglašava kako je Zdravko Mamić jedan od najzaslužnijih za to srebro. Izjasnio se kao veliki navijač Hajduka i poručio kako mu je neugodno zbog svega što je doživio od “sljedbe koja je uzurpirala naš veliki klub”.

Kaže Bubnjar potom: “Nadam se i priželjkujem u skorijoj budućnosti kako će Poljud skandirati Vaše ime i prezime i tim činom se iskupiti za sve uvrede, laži i nepravde koje ste doživjeli”.

Potom se odlučio na smion pothvat i odmah prelazi na stvar. Pokušava uspostaviti suradnju Dinama i NK Škabrnje.

“U ime naše Škabrnje i našeg kluba teško ranjenih i stradalih u Domovinskom ratu prepoznajući vašu srčanost i sposobnost iskazujem želju za suradnju s Nogometnim klubom Dinamo i u tom smislu Vam se preporučam”, napisao mu je šef NK Škabrnje i usput zaželio sve najbolje u životu.

Pa nek netko kaže da Mamić i dalje nije glavni čovjek hrvatskog nogometa…




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.