Izvor: Screenshot/YouTube

‘MA MI SMO AUTSAJDER PROTIV DINAMA!’ Trener Rapida žestoko okrenuo ‘pilu naopako!’

Autor: F.F

Dinamo sutra od 18:45 gostuje kod Rapida iz Beča te se nakon slavlja nad Genkom nadaju upisivanjem tri važna boda za prolazak skupine. Rapid je uz Genk Dinamov glavni konkurent za drugo mjesto u skupini H.

Rapid je u prve dvije utakmice Europa lige poražen, na domaćem su terenu izgubili od Genka 1:0, dok su u Londonu izgubili od West Hama s 2:0. Ipak, nadaju se prvim bodovima protiv hrvatskog prvaka.

“Nas pozicija na ljestvici gura da u četvrtak očekujemo osvajanje prva tri boda”, rekao je trener Rapida Dietmar Kühbauer uoči susreta s Dinamom.

Nikada se nije susreo s hrvatskim klubom

“Nadamo se dobroj atmosteri i pomoći naših navijača. To je neophodno ako želimo dobar rezultat. Nadamo se pobjedi iako znamo da je Dinamo dobra momčad. Pokazali su to protiv Genka vrlo dobro. Svaka europska utakmice je zahtjevna i teška, takva će biti i protiv Dinama, ali ponavljam, nadamo se pobjedi”, rekao je trener Rapida.




Kasnije je Kühbauer pričao o Dinamu te otkrio kako u karijeri ‘nikada nije igrao protiv hrvatskog kluba’:

“Očekujem da će Dinamo istrčati u najjačem sastavu. Znam da imaju širok kadar i mogu mijenjati momčad, što stalno rade u hrvatskom prvenstvu. Protiv nas će ići najjače što mogu, to sam siguran. Morat ćemo biti dobri na svim poljima kako bi parirali takvom suparniku, a nas situacija u skupini gura prema tri boda”, poručio je pa zaključio:

“Iskreno, mislim da smo autsajderi u utakmici s Dinamom.”




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.