Foto: AP Photo/Jon Super/GuliverImage

LUDNICA U MANCHESTER UNITEDU: Ronaldo odlazi velikom suparniku, a iznenađujuće dolazi on

Autor: Dnevno GIŠ

Manchester United pokušava se već godinama vratiti na staze stare slave, ali u Crvenim vragovima nešto opasno ne štima još od odlaska Fergusona.

Promjene trenera su obilježile zadnjih par sezona, a sad je za kormilom Erik ten Hag, koji je danas dobio drugo pojačanje ovog ljeta u vidu Christiana Eriksena.




Iskusni danski veznjak sigurno će oplemeniti igru Uniteda, a Fabrizio Romano dodaje kako Eriksen dolazi kao slobodan igrač iz Brentforda i ugovor dobiva na tri godine.

Bijeg Ronalda

Ipak daleko je od idile na Old Traffordu pošto odlazak već dulje najavljuje Christiano Ronaldo i to izgleda u London u Chelsea.




Manchester United nije ga voljan pustiti do isteka ugovora sljedeće godine, ali ako je Roni zaista naumio otići teško kako će ga moći zaustaviti, a da se nešto dešava govori i činjenica kako je Portugalac preskočio prvi trening opravdavši se obiteljskim razlozima.

Uz Eriksena pisalo se dosta i o dolasku Dyabale koji je slobodan igrač no postoji red interesenata za Argentinca.

Izdržao šest mjeseci

Christiana Eriksena svi se sjećamo nakon njegove nesreće na Europskom prvenstvu, kada je pretrpio srčani zastoj, ali se nakon operacije i rehabilitacija vratio na teren u Engleskoj.

Eriksen je odlično odradio šest mjeseci u Brentfordu, a dolazak na Old Trafford bila bi kruna svega onog što je prošao u zadnje dvije godine.

 

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.