Foto: Damir Krajac / CROPIX

LOVREN RASPAMETIO SRPSKE MEDIJE: ‘Kakva moćna poruka hrvatskog asa, neka im je sve objasnio’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Novak Đoković došao je do svog sedmog Wimbledona u karijeri i sveukupno 21. Grand slam titule. Iako za ovaj naslov neće dobiti bodove, Srbinu je to najmanje bitno. Najbitnije mu je da je zadržao korak s Nadalom koji je na 22 naslova.

Đokoviću je na naslovu čestitao i njegov fan, Dejan Lovren koji je bio jedan od najvećih kritičara australske vlasti kada je zabranila Đokoviću da nastupa na Australian openu.

Lovren je napisao: ‘Svaka čast Nole. 21. Grand slam! U srcu Londona neka si im objasnio.’ Jasno je na što je Lovren mislio, a tom porukom oduševio je srpsku javnost.

I dalje u Rusiji

Srbi su naglasili da je poruka izrazito moćna. Lovren je već od prije miljenik naših susjeda.

Screenshot/ instagram

Lovren je i dalje član Zenita s kojim je nedavno osvojio superkup. U Rusiju je stigao u ljeto 2020., a mnogi su ga kritizirali što je ostao u Rusiji u trenutku kada je Rusija napala Ukrajinu, ali on se na navedene kritike samo oglušio.

“Nole u srcu Londona, neka si im objasio”, piše Kurir i dodaje:

“Kakva poruka hrvatskog asa”.




Slično pišu i ostali mediji.

“Hrvat je ostao uz Novaka”.

U svakom slučaju, Lovren je veliki navijač i to ne krije…




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.