Foto: Tom Dubravec / CROPIX

LOVREN ODUŠEVIO, VIDE GA KAO IDEALNOG MENTORA: ‘Želim biti učitelj mladima, tu sam da pomognem’!

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Dejan Lovren sinoć je odradio povratnički debiji u dresu Lyona. U klub se vratio nakon što ga je napustio prije 10 godina kada je prešao u Southampton. Lyon i Nantes su odigrali utakmicu bez golova.

Odigrao je brončani Vatreni odličnu utakmicu te je na debiju oduševio navijače i struku. Smatraju da je idealan mentor mladima te donosi iskustvo koje je falilo svlačionici.

Zaigrao je u tandemu s mladim 20-godišnjim braničem Castellom Lukebaom, kojeg Transfermarkt procjenjuje na 20 milijuna eura i trenutno ga se smatra najtalentiranijim igračem Lyona. Lovrenov posao je i mentorstvo mladog stopera.

Loša sezona

Nakon susreta Lovren je rekao: “Volio bih da smo uzeli tri boda. Bila je ovo teška utakmica, ali osjećao sam se dobro, kao da nikad nisam ni otišao iz kluba. Naša obrana je funkcionirala dobro, dobro smo komunicirali iza. Pokušavam biti učitelj mladim braničima ovdje. Tu sam da pomognem i ojačam momčad.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olympique Lyonnais (@ol)




Lyon igra jako lošu sezonu te su trenutno osmi i čeka ih jako teška borba ako žele igrati Europu slijedeće godine. Trenutno kasne devet bodova za Monacom koji ima zadnje europsko mjesto.

Lovren je u Lyonu proveo tri godine te za klub skupio 102 nastupa i osvojio francuski kup u sezoni 11/12. Nakon Lyona igrao je još za Southampton, Liverpool i Zenit. Karijeru je započeo u Interu iz Zaprešića, a u Lyon je došao iz Dinama.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.