LOVREN IZNENADIO IZJAVOM: Nitko nije očekivao ovakav odgovor

Autor: Josip Valjan - Harambašić

Tridesetogodišnji reprezentativac izabrane vrste Hrvatske, nezamjenjivi Dejan Lovren, u Liverpoolu je proživljavao teška razdoblja, ali se uvijek vraćao još bolji i jači.

Prošle godine je s nenadmašnim njemačkim trenerom Jurgenom Kloppom osvojio Ligu prvaka, a od osvajanja ovogodišnjeg Premiershipa dijeli ga još samo čudo, jer Redse od drugoplasiranog Manchester Cityja dijele 22 boda prednosti.

Liverpool je ove sezone u dosadašnjih 25 kola pobijedio u čak 24 utakmice, jedna je završila neodlučenim ishodom. Tko se usudi kladiti da će do kraja prvenstva Liverpool izgubiti barem sedam utakmica, a City ili Leicester u isto vrijeme ući u nezapamćenu seriju? Iako je sport iznjedrio svakojaka iznenađenja, budimo realni, Liverpool će biti prvak. Posljednji put momcima s Anfielda to je pošlo za nogom 1990. godine, prije 30 godina..

“Trebalo nam je mnogo vremena, dvije ili tri godine da se sve posloži. Uspješni smo ove sezone. Mogli smo biti uspješniji i prošle godine, ali tada smo ostali bez titule u Premier ligi za jedan bod”, izjavio je Lovren.

Iskusni stoper očekuje da je ova sezona početak dominacije Redsa.

“Sada se razumijemo, znamo što nam treba, što želimo. Želim da nas zapamte kao Barcelonu, koja je u četiri godine osvojila oko 20 trofeja. Zašto i mi ne bismo to mogli uraditi? Mislim da možemo. Želim da budemo zapamćeni kao jedan od najboljih klubova, ali ne samo ove, nego i dugi niz godina kasnije,” naglasio je Lovren.

Liverpool je prošle godine šesti put u povijesti postao prvak Europe, a i ove godine je u najužem krugu favorita. Mogu li Kloppovi momci izdržati suludi ritam natjecanja koje je nametnula nova, potrošačka era?







Autor:Josip Valjan - Harambašić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.