Ljajićev otac ispričao se u sinovo ime

Autor: Totalsport

Otac napadača Fiorentine uputio je ispriku svima koje je potez njegovog sina povrijedio, te otkrio pravu pozadine priče oko pjevanja himne na pripremnoj utakmici Srbije i Španjolske.

Sahmir Ljajić, otac srpskog nogometaša Adema, uputio je ispriku u sinovo ime nakon što ga je izbornik Siniša Mihajlović odstranio iz reprezentacije jer nije želio pjevati nacionalnu himnu…

>>> Pošto Ljajić nije htio pjevati srpsku himnu, Mihajlović ga je izbacio iz reprezentacije

Cijela je situacija zbog Sandžaklije Adema Ljajića u Srbiji poprimila neizbježne političke konotacije. Otac napadača Fiorentine uputio je ispriku svima koje je potez njegovog sina povrijedio, te otkrio pravu pozadine priče oko pjevanja himne na pripremnoj utakmici Srbije i Španjolske.

– Želim upoznati sve ljude o detaljima koji su prethodili ovom činu. Pola sata pred sastanak za utakmicu sa Španjolskom, Adem me je uobičajeno nazvao i pitao što da radi u vezi pjevanja himne. Pitao sam ga: „sine je l’ je znaš pjevati“, na što je on odgovorio da je problem što ne zna riječi. Rekao sam mu “ako ne znaš riječi, pokušaj se nekako izvući iz ove situacije dok ne naučiš, sagni glavu da se ne vidi pjevaš li“. Rezultat svega ovoga vam je poznat – izjavio je Sahmir Ljajić, te uputio ispriku.

– Želim se ovom prilikom ispričati svima koji su se našli uvrijeđeni činom mog sina Adema i molim da me shvate kao roditelja. Molim sve roditelje, pa i Sinišu Mihajlovića, kome sam neizmjerno zahvalan za sve što je učinio kao trener za mog sina. Adem od svoje desete godine igra za reprezentaciju Srbije, odbio je ponude mnogih reprezentacija i patriotizam je time sigurno pokazao – dodao je stariji Ljajić.

– Zahvalan sam svima koji su ga podržali kod incidenta s trenerom Fiorentine i molim sve da shvate njega i cijelu porodicu i situaciju u kojoj mi u Novom Pazaru živimo. Opće je poznato da su pojedini ljudi s obje strane ovo jedva dočekali i ne želim da se preko leđa mog sina prepucavaju političke teme. Moj sin ima 20 godina i želja mu je samo da igra nogomet“, zaključio je Sahmir Ljajić.




Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.