Photo by Mike Hewitt/Getty Images

LIVERPOOL ŠOKIRAO POTEZOM! Salaha prijavili policiji i dostavili video-dokaz

Autor: Željka Orešković

Možete li ovo zamisliti u Hrvatskoj?

Liverpool je policiji prijavio svog ponajboljeg igrača, Mohameda Salaha. Zvuči bizarno, ali je istinito i odjeknulo je otočkim medijima. Ipak, iza svega stoji velika odgovornost koju je klub pokazao, naime, Salaha su prijavili jer je koristio mobitel dok je bio za volanom.

Policija iz Merseysidea potvrdila je priču i dodala kako im je dostavljen video-dokaz. Na snimci se vidi Mohamed Salah, okružen navijačima, kako za volanom svog autombila koristi mobitel.

“Policija je dobila sve podatke, a slučaj će biti riješen interno. Niti klub niti igrač više neće komentirati ovaj slučaj”, rekao je glasnogovornik Liverpoola.

Kazna za korištenje mobitela tijekom vožnje donosi šest kaznenih bodova na vozačkoj dozvoli i novčanu kaznu od 200 funti. Nije to neki iznos za Salaha, a mnogi su šokirani potezom kluba koji je prijavio vlastitog igrača za kršenje propisa. Daily Mail za ovaj potez Liverpoola napisao je da je “korak bez presedana”.




Inače, korištenje mobitela za vrijeme vožnje najveći je uzrok smrti na britanskim cestama.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.