Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

LIVAJA SVOJIM NASTUPIMA POSTAO SVJETSKA SENZACIJA! U jednome je ispred Messija i Ronalda, ali i ostalih velikana

Autor: F.F

Hrvatski nogometni reprezentativac i najbolji igrač Hajduka te možda i cijelog HNL-a, Marko Livaja, ovog vikenda iza nas bio je apsolutni junak u pobjedi svoje momčadi protiv Dinama na Maksimiru.

Livaja je postigao pogodak pa asistirao Sahitiju za veliku pobjedu od 2:0 te se istaknuo kao najbolji igrač hrvatske lige. Nažalost, cijeli vikenda malo je zasjenio ispad s navijačima.

Hrvatski napadač je zbog svojih igara postao vrlo popularan u nogometnom svijetu te je čak ‘zavladao’ Transfermarktom.

Popularna stranica

Transfermarkt je popularna stranica koja prati statistike igrača i njihove igre kroz karijeru. Određuju koliko igrač vrijedi u tom trenutku te prate svaki transfer nogometaša. Na svjetski popularnoj stranici Livaja je postao najtraženiji igrač te su iza njega ostali igrači poput Lionela Messija i Cristiana Ronalda.


Livaja je ove sezone za Hajduk u svim natjecanjima upisao 20 nastupa u kojima je zabio 16 golova i podijelio četiri asistencija. Razlog što je jedan od najpopularnijih na Transfermarktu je i incident s navijačima o kojem se pisalo diljem Europe.




Livaja trenutno, prema Transfermarktu, vrijedi 3,5 milijuna eura.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.