fbpx
Foto:youtubescreenshot

LIVAJA, SUBAŠIĆ I TORCIDA UZBURKALI SRBIJU! On je Srbin a pjeva tu pjesmu, iskompleksirani Hrvati

Autor: G.I.Š.

Pobjedu Hajduka nad Dinamom u Maksimiru 2:o, i velikom predstavom Marka Livaje koji je zabio prvi i namjestio drugi gol “Bilih”, izazvala je puno manje pažnje u regiji od slavlja igrača i Torcide po dolasku u Split.

Podsjetimo, Livaja i Torcida složno su zapjevali pjesmu: “Mrzim Dinamo srpsko ime to“, što je izazvalo veliku pozornost kako u Hrvatskoj tako i u Srbiji, gdje su mediji začuđeni ispadom hrvatskog reprezentativca.

Uz negodovanje medija u “komšiluku”, Livaji su izvukli kako je prije desetak godina dogovorio transfer u Dinamo, potkrijepljeno fotografijom prvotimca Hajduka u “Modrom” dresu kako ljubi tako mrsko mu malo d.

Iskompleksirani Hrvati

Svi vodeći mediji u Srbiji osudili su pjesmu Torcide i Livaje, a još imje oko upao i Subašić kojeg spominju u kontekstu kako je srpskog podrijetla, a pjeva takvu pjesmu. Tako Mondo donosi naslov, u originalu: “SKANDAL – OTAC MU BIO SRBIN,  A ON MRZI “SRPSKO IME”: Golman Hajduka uz junaka pobede DIVLJAO u klubu!”, piše srpski portal o Subašiću.

Dok Kurir donosi naslov, u originalu: “KOMPLEKSIMA IZ HRVATSKE NEMA KRAJA! Poznati fudbaler urlao “Mrzim Dinamo, srpsko ime je to”! DOKLE VIŠE?”, a Informer u naslovu piše, u originalu: “MRZIM DINAMO, SRPSKO IME TO! Novi SKANDAL u ZAGREBU! Poznati fudbaler VREĐAO Srbe!”, misleći pritom na Livaju.

U svakom slučaju proslava pobjede Hajduka nad Dinamom odjeknula je u regiji na više načina, a sigurno će isplivati i neke nove snimke koje će još više produbiti animozitet između dva najveća hrvatska kluba.
Autor:G.I.Š.