Screenshot/Hajduk TV/Ilustracija

‘LIVAJA JE ČUDESAN, POSEBAN ZA OVU MOMČAD!’ Igrači Dinama odbili dati izjave nakon derbija

Autor: P.V.

Pamtit će Hajduk 2:0 pobjedu na Maksimiru. Dinamo je razmontiran, dugo nije ovako loše izgledao u seriji.

Golove vrijedna tri boda zabili su Marko Livaja i Emir Sahiti, a trener Valdas Dambrauskas prvi je prokomentirao susret…

“Ovo se ne osvaja samo tehničkim karakteristikama momčadi i taktičkom disciplinom, već srcem, željom i zalaganjem. Krenuli smo oprezno što se tiče onemogućavanja protivnika, ali pokušali smo i pritisnuti ga. Igrali smo agresivno, koristili prilike koje smo stvarali u drugom dijelu. Bilo je trenutaka u kojem je Dinamo krenuo na sve ili ništa, ali tu mu se i otvarao prostor koji smo pokušali koristiti.”

‘Poseban za momčad!’

Dakako, Livaja je bio posebna tema.

“Mislim da svi vide da je Marko Livaja poseban igrač i poseban čovjek za ovu momčad. Najbolji je igrač momčadi i vjerojatno najbolji s kojim sam radio u karijeri, ali za pobjede je potreban tim”, rekao je Hajdukov trener.

Još je dodao:

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

“Bili smo bolji i potpuno smo zaslužili pobjedu. Ovu pobjedu posvećujem navijačima u Splitu i tim ljudima koji su nas tako strastveno podržali. Znam koliko im ovo znači i drago mi je da će se ovih 4-5 sati prema Splitu vraćati u sjajnom raspoloženju.”




Kopić se na derbi osvrnuo i na konferenciji za medije nakon utakmice.

“Imali smo pripremu utakmice s jednom idejom igre da uđemo s maksimalnim intenzitetom, kvalitetnim duelom i uspostavimo posjed. Međutim, u tim situacijama nismo bili na dobroj razini. Tek krajem prvog poluvremena smo postali malo kvalitetniji. Dobili smo gol iz jedne od standardnih situacija Hajduka, iz duge lopte iza zadnje linije koju nismo kvalitetno branili. Imali smo neke situacije koje nismo realizirali i onda smo drugi gol dobili kad smo se potpuno otvorili. Čestitam Hajduku”, rekao je Kopić pa dodao:

“Ekipa ima svoje probleme. Nekih mehanizama u igri nema. Imamo četiri utakmice do kraja koje moramo pomoću karaktera i kvalitete koju imamo izgurati na kvalitetan način. Imamo i problem realizacije i to jednostavno moramo riješiti”.




Igrači Dinama nisu davali izjave nakon derbija…

Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.