Foto: Vojko Basic / CROPIX

LIVAJA ISPISAO POVIJEST HAJDUKA: Srušio 87. godina star rekord

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š.

Marko Livaja ove godine u HNL-u nema premca, s nova dva pogotka protiv Istri iz penala, zabio je svoj 26 i 27 gol ove sezone i time srušio 87. godina stari rekord Hajduka.

Livaja je do sad dijelio drugo mjesto sa Zlatkom Vujovićem po broju ligaških pogodaka u jednoj sezoni u dresu Hajduka, a s ova dva prestigao je Lea Lemešića koji je u sezoni 1934/35 zabio 26 golova.

Marko je 15 golova dao iz igre, a 12 iz penala, a još mu preostaje zadnja utakmica prvenstva u Zagrebu na Maksimiru.

Čestitao Hajduk

“O dostignućima, statistikama, rekordima, potezima i igrama na travnjaku Hajdukove desetke ispisani su brojni zasluženi hvalospjevi, a njegov doprinos sigurno će ostati upisan u povijesti Kluba uz bok najvećim velikanima. Ne samo na terenu, nego i van njega. Marko čestitamo, želimo ti još sjajnih i sretnih trenutaka u Hajdukovom dresu”, na ovaj način Hajduk je čestitao novom rekorderu.

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.