Leonardo: Utorak će biti veliki dan za PSG!

Autor: Totalsport

Menadžer švedskog nogometaša Zlatana Ibrahimovića potvrdio je da je napadač Milana blizu dogovora s Paris Saint Germainom, no još ne odbacuje ostanak na San Siru.

Sportski direktor Paris St. Germaina, Brazilac Leonardo, mišljenja je da će se u utorak zgotoviti veliki posao, odnosno, da će Zlatan Ibrahimović potpisati za pariški klub.

Thiago Silva, Leonardov sunarodnjak, već je službeno postao pojačanje PSG-a, a drugu Milanovu zvijezdu u Parizu još čekaju. Milan i PSG su dogovorili sve detalje, ali se i dalje pregovara oko osobnih Ibrahimovićevih uvjeta u njegovom novom klubu.

– Konstantno radimo i pregovaramo. Nismo stali niti sekunde. No, dok smo zadnjih dana isključivo radili, mislim da bi u utorak mogli uživati – rekao je nekadašnji igrač Milana i dodao:

– Mislim da će utorak biti veliki dan za PSG. Tog dana bi trebali u naš klub dovesti jednog od najboljih nogometaša današnjice.

Dakle, u utorak bi, ako zaključujemo po Leonardovim riječima, trebali dočekati potpis Ibrahimovića s PSG-om, francuskim doprvakom.

‘Detalji dijele Ibrahimovića od PSG-a, ali detalji su bitni!’

Menadžer švedskog nogometaša Zlatana Ibrahimovića, Mino Raiola, potvrdio je da je napadač Milana blizu dogovora s Paris Saint Germainom, no još ne odbacuje ostanak na San Siru.




Prema riječima njegova menadžera Zlatan Ibrahimović neće potpisati ugovor s PSG-om sve dok ne bude potpuno zadovoljan svakim detaljem istog.

– Nedostaju neki detalji, ali detalji su vrlo važni. O koliko se milijuna radi? Nisam išao u školu, ne znam baš zbrajati – izjavio je Raiola za Sky Sport Italiju.

– Postoji još nekoliko stvari za dogovoriti jer se radi o velikom ugovoru. Ako Ibra ne želi otići, on neće potpisati ugovor. Ovo je važan trenutak i prilika za sve ako dobro završe pregovori, ako ne, nema veze. No, mi smo tu da osiguramo da stvari dobro prođu. PSG je momčad koja će vrlo brzo, ako već nije, postati jedna od najboljih u Europi – zaključio je Ibrahimovićev menadžer.




Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.