LEICESTER ŠOKIRA U ENGLESKOM NOGOMETU: Došao do osme uzastopne pobjede, sad prijeti Liverpoolu, a City mu gleda leđa

Autor: Andrija Kačić Karlin

U susretu 16. kola engleskog nogometnog prvenstva Leicester City je na gostovanju pobijedio Aston Villu sa 4-1 upisavši osmu uzastopnu pobjedu što je novi klupski rekord.

Golove za goste zabili su Jamie Vardy (20, 75), Kelechi Iheanacho (41) i Jonathan Evans (49), dok je gol za domaćine zabio Jack Grealish (45+2).

Vardy je ove sezone zabio već 15 golova, pri čemu se upisao među strijelce na zadnjih osam susreta. Tim je postao tek drugi igrač u povijesti Premiershipa koji je dva puta u karijeri zabio na osam susreta u nizu. To je još jedino uspjelo Ruudu van Nistelroyju.

“Lisice” su tako nastavile lov za liderom Liverpoolom koji ima osam bodova više, dok je Manchester City na trećem mjestu sa 14 bodova manje od “Redsa” i šest bodova manje od “Lisica”.

Na čelu ljestvice je Liverpool s 46 bodova, Liecester ima 38, a Manchester City 32 boda
REZULTATI:
Aston Villa – Leicester City 1-4 (Grealish 45+2 / Vardy 20, 75, Iheanacho 41, Evans 49)
Newcastle United – Southampton 2-1 (Shelvey 68, Fernández 87 / Ings 52)
Norwich City – Sheffield United 1-2 (Tettey 27 / Stevens 49, Baldock 52)

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.