Screenshot

LEGENDARNO! Pogledajte kakav je doček dobio Lovren u rodnoj Kraljevoj Sutjesci

Autor: Hina

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren stigao je u u četvrtak u Kakanj u središnjoj Bosni, općinu iz koje je potekao a tamo su ga pozdravili brojni građani, dok su mu lokalni čelnici priredili prijem.

Lovren je zapravo rođen u rodilištu u Zenici, no njegova je obitelj iz mjesta Kraljeva Sutjeska i tamo još uvijek žive njegova majka Silva i otac Saša. U Kraljevoj Sutjesci mu je također priređen posebni doček nakon što su ga zajedno s roditeljima u Kaknju primili načelnik općine Nermin Mandra i predsjednik općinskog vijeća Slaven Katičić kako bi mu čestitali na nogometnim rezultatima.

“Drago mi je da ovo mogu podijeliti s ljudima u Kaknju i Kraljevoj Sutjesci i to je najmanje što im mogu pružiti”, kazao je Lovren.

Stoper Liverpoola dodao je kako je ponosan na srebro koje su on i njegovi suigrači osvojili na Svjetskom nogometnom pravenstvu u Rusiji iako je istaknuo kako su po kvaliteti koju su pokazali mogli i do zlata.

 

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.