Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

LEGENDARNI BRANIČ NAHVALIO VATRENOG: ‘U Europi nema igrača poput njega, nadam se da će ostati’

Autor: J.Č

Nastavlja se saga oko hrvatskog reprezentativca, točnije oko njegove klupske budućnosti.

Marcelu Brozoviću ugovor ističe iduće godine, a ta činjenica privukla je mnoge europske velikane poput Barcelone, Manchester Uniteda i Tottenhama. Ipak, u Interu su uvjereni kako će ‘Epic Brozo’ ostati na San Siru.

Tako je izvršni direktor milanskog kluba, Giuseppe Marotta, ranije izjavio: “Nadam se da će Marcelo ostati i produljiti ugovor, gotovo sam siguran u to, znam da je ovdje sretan. Teško je pronaći klub koji će mu dati onoliko koliko smo mu mi dali”, rekao je za DAZN.

Javila se i klupska legenda

U glasine oko Marcelovog odlaska ‘upleo’ se i Giuseppe Bergomi, jedan od najboljih talijanskih braniča svih vremena koji je svoju cijelu dvadesetogodišnju (1979.-1999.) karijeru proveo u Nerazzurima.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Navodi se kako pregovori zapinju zbog cifre koju traži hrvatski defanzivni vezni, on traži 6,5-7 milijuna eura po sezoni, dok Inter nudi 3,5 milijuna.

Inzaghi nema zamjenu za Hrvata, ne postoji igrač koji može ono što može Brozović. Koliko je u Europi veznjaka koji su poput njega? Klub mu mora dati motivaciju, već je dugo ovdje”, izjavio je Bergomi te nadodao:

“Ne radi se samo o novcu, igra za veliki klub te može postati njegovo zaštitno lice. Nekad je potrebno osjetiti dres i poistovjetiti se s klubom kao što je Inter. To Brozović mora shvatiti”, zaključio je legendarni branič.




Inter je jedini klub izvan granica Hrvatske za kojeg je Brozović nastupao, od 2015. godine brani plavo-crni dres. Inter ga je od Dinama kupio za 18 milijuna eura.

 

 




 

 

Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.