Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

LEGENDA MILANA PRESTRAVLJENA: Napoliju poslao ozbiljno upozorenje prije utakmice u Beogradu

Autor: Željka Orešković

Liga prvaka počinje utakmicama Barcelone i PSV-a te Intera i Tottenhama u 18.55 sati. Osim toga, zanimjiv će biti i susret u Beogradu između Crvene Zvezde i Napolija, a sigurno je da će srpski navijači Talijanima prirediti doček, koji neće brzo zaboraviti.

Atmosferu na Marakani 1998. godine osjetio je na svojoj koži legendarni Alessandro Costacurta, koji je Napoliju poslao upozorenje.

“Sjećam se policajaca i kako su nas na zastrašujući način gledali i držali pendreke. Nisu napravili ništa pogrešno, ali taj je osjećao ostao u meni. Tijekom proslave ugrizao me pas. Nešto je drugačije na tom stadionu, posebno vrućina koju se osjeti još od samog zagrijavanja. Rekao sam svojim suigračima da Marakana postane poput momčadi, a mislim da je tako i sada”, rekao je Alessandro za Gazzettu dello Sport.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.