Lakić u Hoffenheimu do kraja sezone

Autor: Totalsport

Drago nam je da smo ipak na kraju našli korisno riješenje za sve tri strane, rekao je vlasnik i mecena Hoffenheima, Dietmar Hopp.

Hrvatski nogometni reprezentativac Srđan Lakić ipak je na kraju završio u njemačkom bundesligašu Hoffenheimu koji je samo dan rekao da odustaje od njegovog dovođenja…

No, kako piše Rhein-Neckar-Zeitung, riječ je o posudbi Wolfsburga do kraja sezone. Lakić (28) se nije uklopio u planove trenera Wolfsburga Felixa Magatha i zato ga se klub pokušava “riješiti”. Nakon što je Hoffenheim javno rekao da odustaje od kupnje Lakića čini se da je klub drugog hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića (Wolfsburg) ipak odlučio popustiti i posuditi mu Lakića.

– Drago nam je da smo ipak na kraju našli korisno riješenje za sve tri strane – rekao je vlasnik i mecena Hoffenheima, Dietmar Hopp.

Lakić će u Hoffenheimu biti do kraja tekuće sezone, a onda će klub iz Baden-Württemburg imati pravo prvokupa na hrvatskog centarfora.

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.