Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

LADIĆ SE OBRUŠIO NA HNS NAKON ZABRANE NJEGOVA DOLASKA: ‘Od prvog trenutka podmeću klipove’

Autor: Željka Orešković

Novi izbornik žarko ga je želio u svom timu, ali HNS je to odbio

Izvršni odbor HNS-a u petak je donio nekoliko odluka, a jedna od njih vezana je i uz dovođenje Dražena Ladića u stručni stožer hrvatskog izbornika Zlatka Dalića. Vrlo brzo krenule su priče kako je do zabrane njegovog dovođenja došlo zbog njegove situacije s Dinamom, a sada je sam legendarni Vatreni progovorio.

“Žalosno je da oni koji bi izborniku Daliću trebali prvi dati podršku su od prvog trenutka podmetali klipove. Tu mislim na pojedince, a ne na sve članove izvršnog odbora u kojem ima i čestitih ljudi”, kazao je Dražen Ladić za tportal pa dodao:

“Nisam previše razočaran ovakvom odlukom. Narod jako dobro zna o čemu se ovdje radi. Ne treba biti prepametan da se vidi tko u našem nogometu vuče sve konce. Ljudima u HNS-u vjerojatno ne bi bilo drago da u štožeru reprezentacije imaju nekog tko ima svoje stavove.”

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.