Kranjčar: Očekujem spektakularnu utakmicu u Puli

Autor: Ante Junaković

Osjećam se uvijek odlično kad sam u reprezentaciji, a sretan sam i što igramo na novom stadionu, u novoj sredini, pa na nas to djeluje, vjerujte, i motivirajuće. Očekujem spektakularnu utakmicu, jer će igrati dvije momčadi koje preferiraju pravi, tehnički nogomet, kazao je Niko.

Doživljava potporu i prati ga pljesak gdjegod se pojavi u Puli i Rovinju. Niko Kranjčar, član londonskog Tottenham Hotspura zaista ima status zvijezde kod navijača hrvatske reprezentacije. U Puli je na treningu bio ispraćen najjačim zvukovima, pljeskanjem i skandiranjem…

– Osjećam se uvijek odlično kad sam u reprezentaciji, a sretan sam i što igramo na novom stadionu, u novoj sredini, pa na nas to djeluje, vjerujte, i motivirajuće. Očekujem spektakularnu utakmicu, jer će igrati dvije momčadi koje preferiraju pravi, tehnički nogomet. Češka škola je i poznata po finom nogometu – govori nam Kranjčar.

Neizbježna su pitanja o Tottenhamu, makar će vam Kranjčar reći da bi najradije pričao samo o reprezentaciji…

– Sve i sami znate, malo igram, a puno treniram. Istina, sretan sam zbog ovoga gola u posljednjoj minuti, istina je i da sam rekao kako ne očekujem da će mi taj gol promijeniti status. Vidjet ćemo, mislim da sam spreman i promijeniti sredinu. Iako prije nisam bio za odlazak iz Tottenhama. Želio sam ostati u Londonu, tu mi je lijepo, supruga mi je trudna, htio sam da se sve to dogodi bez seldibe. Želim igrati, potrebna mi je natjecateljska forma i za reprezentativni dres – ističe Niko.

A što na sve kaže Redknapp?

– Ma, pričao sam s njime, činjenica jest da momčad igra dobro, sa mnom ili bez mene. On je korektan, a ja radim svoj posao, kao i on svoj. Nema tu svađe ili nekakvih verbalnih nadmudrivanja. Sve je jasno. Vidjet ćemo u sljedećim danima što će biti – zaključio je hrvatski reprezentativac.




Autor:Ante Junaković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.