Photo: Profimedia

KRAMARIĆ OSTAJE KOD IZJAVE KOJA JE ODJEKNULA: ‘Nedavno sam to rekao, i dalje to tvrdim’

Autor: Matija Majdak

Kakav početak sezone za Andreja Kramarića! U tri utakmice nove sezone zabio je sedam golova, dva najnovija u rušenju Bayerna 4:1.

Sjajna forma napadača Hoffenheima dobra je vijest i za izbornika Zlatka Dalića uoči listopadskih izazova za hrvatsku reprezentaciju.

‘Srušio sam i srušili smo najbolju momčad na svijetu. Znate što, Bayern je daleko najbolja momčad na svijetu u ovom trenutku, a mi smo im zabili četiri komada’, rekao je za 24sata Krama pa dodao:

‘Treći gol je prelomio utakmicu, tako da sam penal mogao pucati bez pritiska. Pogledao sam Manuela Neuera, on je valjda mislio da ću se sprdati kod penala. Ostao je dosta na sredini, a ja sam pucao tako precizno. Presretan sam, doista sve ide odlično na početku sezone.’

Otkrio je Krama da je počastio suigrače, a da će ih uskoro izvesti i na večeru. Srećom iza njega su ozljede koje su mu stvarale probleme prošle sezone.

‘Nasreću, to je sad iza mene. Nema više bolova kakvi su bili, a to se vidi na travnjaku.’

Hrvatski napadač trenutno je vodeći strijelac Bundeslige, može li tako ostati i do kraja sezone.




‘Ne razmišljam o tome. Lewandowski je za mene najbolji napadač na svijetu. Tako da je on i dalje prvi favorit za prvoga strijelca lige.’

Kramarić je baš za Bavarce nedavno rekao kako su jedini klub koji u Bundesligi dolazi u obzir nakon Hoffenheima.

‘Nedavno sam rekao kako je Bayern jedini klub za koji u Bundesligi mogu igrati nakon Hoffenheima. I dalje to tvrdim. Moj sadašnji klub je financijski stabilniji od mnogih u Njemačkoj, a ima i dobre rezultate. Lijepo je ovdje.’




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.