Photo by Valerio Pennicino/Getty Images

KRAJ SEZONE ZA VATRENOG ASA! ‘Teško da će više zaigrati, ozljeda je preozbiljna da bismo s njime riskirali’

Autor: Dnevno.hr

Ispred nogometaša Juventusa je nakon ispadanja iz Lige prvaka još samo završiti posao u Serie A. To se može dogoditi već ovoga vikenda kad će na Allianz stadion doći Fiorentina. Bilo kakav pozitivan rezultat Torineze će još jednom okititi naslovom pobjednika Serie A.

Na toj utakmici, ali vjerojatno ni na ostalima do kraja sezone neće igrati hrvatski napadač Mario Mandžukić. Njegovo je stanje na pressici uoči utakmice pojasnio trener Max Allegri.

“Mandžukić ima ogromnih problema s ozljedom ahilove tetive. Teško, ali teško da ćemo ga vidjeti do kraja sezone. Dybala će izvan terena biti 20 dana. Douglas Costa, ako sve bude dobro, vraća se za 10 dana, kao i Caceres. Chiellini bi se mogao vratiti protiv Intera, a Barzagli bi trebao biti spreman za Inter”, rekao je Allegri novinarima.

Juventus je ispao iz Lige prvaka, a sutra mu treba samo bod protiv Fiorentine kako bi osigurao novi naslov prvaka Serie A.

“Nažalost, ispali smo iz Lige prvaka. Sada se okrećemo prvenstvu, treba nam taj jedan bod i spremni smo završiti priču oko toga. Moramo gledati naprijed kako bismo mogli planirati budućnost. Naravno da ćemo slaviti titulu jer je to veliko dostignuće i rezultat je dobrog rada. Ozljede su nas uništile, ali na kraju smo ispunili 50 posto svojih ciljeva”, završio je Allegri.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.