Photo by Warren Little/Getty Images

KOVAČEV BAYERN ZARATIO S MEDIJIMA! Pogledajte što su napisali o njima nakon prijetnji tužbom

Autor: Bruno Herljević

Prije nekoliko dana čelnici Bayerna održali su poprilično agresivnu izvanrednu medijsku konferenciju na kojoj su napali novinare i prijetili im tužbom budu li pisali neistine o klubu.

Naglasili su kako su novinari ti koji šire nemir i uzurpiraju Kovačev rad, a posebno su iz zasmetale, pazite sada, kritike na račun očajne forme Bayerna u posljednje vrijeme.

Možda su zaboravili na pravo i slobodu govora i mišljenja, možda ne shvaćaju poantu medija, možda ne shvaćaju da mediji nisu glasila klubova već glas razuma i objektivnog mnijenja. Međutim, njemački TZ odgovorio im je na veoma duhovit, a opet i slikovit način.

TZ inače redovito objavljuje kratki osvrt na Bayernovu igru, ali ovaj put bio je nešto drugačiji. U naslov su stavili, “Bayern je…” i onda u tekst samo riječ – “super”!

“Bayern je… Super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super, super”, stoji u ‘članku’ TZ-a.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.