Photo: Profimedia

KOVAČ PORAZOM ISPUSTIO VRH! Jurić do remija protiv Rome

Autor: Matija Majdak

Niko Kovač ispustio je vrh francuskog prvenstva nakon što je u četvrtom kolu njegov Monaco izgubio kod Rennesa 2:1.

Dobro je počelo za bivšeg hrvatskog izbornika jer Monaco je poveo preko Ben Yeddera u 28. minuti. Domaćin je do preokreta stigao u posljednjih deset minuta kada je prvo pogodio N’Zonzi u 81., a onda i Truffert u 92. za pobjedu.

Rennes je pobjedom skočio na prvo mjesto s deset bodova, dok je Monaco na petom mjestu sa sedam bodova.

Arsenal je u londonskom derbiju pobijedio West Ham 2:1 u drugom kolu Premier lige uz golove Lacazettea u 25. i Nketiaha u 86. minuti, dok je za Čekićare pogodio Antonio u 45. Topnicima je ovo druga pobjeda, te dijele vrh s Evertonom i Crystal Palaceom, a West Ham je upisao i drugi poraz.

Slaba efikasnost prve dvije utakmice nove sezone Serie A. Nakon minimalne 1:0 pobjede Fiorentine nad Torinom, u drugoj utakmici dana Jurićeva Verona odigrala je 0:0 protiv Rome.

Dobru vijest doznali su zato danas navijači u Italiji. Talijanski ministar sporta Vincenzo Spadafora objavio je kako će na utakmicama Serie A od nedjelje smjeti prisustvovati do 1.000 gledatelja.

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa drugog kola španjolskog prvenstva Celta je pobijedila Valenciju 2:1 uz dva gola Aspasa. Celta je na četiri boda, Valencia na tri.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.