Getty Images

KOVAČ POPUSTIO POD SALVAMA MEDIJSKIH KRITIKA: Zločesti dečko Bavaraca se vraća u sastav

Autor: J.V.H.

Bayern danas gostuje kod Augsburga, a najaktualnija nogometna tema u Njemačkoj trenutno je Niko Kovač. Njemački mediji već neko vrijeme raspravljaju o odnosu Nike Kovača i Thomasa Müllera kojeg je bivši hrvatski izbornik otkako je sjeo na klupu Bayerna stavio u drugi plan. Ono što je dodatno razbjesnilo medije i navijače, čiji je Müller ljubimac, je izjava Nike Kovača da će ga koristiti samo ako se netko ozlijedi. Na poslijetku se Kovač posuo pepelom zbog izjave. Bild prenosi da je Kovač priznao da je ta izjava bila pogreška te kako je s Müllerom razgovarao o tome i da su sve riješili.

Nijemac prosječno igra tek oko 40 minuta po utakmici što izaziva negodovanje kod navijača kao i njemačkih medija. Bild je jučer objavio da su nezadovoljni i sami igrači pa će pod pritiskom sa svih strana u sastav ipak vratiti Müllera i tako smiriti situaciju u klubu, ali i zaustaviti medijsko kritiziranje.

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.