Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

KOVAČ JE HTIO UVESTI PROMJENU, ALI… Nije mu prošla zamisao, legendi kluba nikako se nije svidjela

Autor: Dnevno.hr

Niko Kovač će uskoro, već u ponedjeljak povesti svoj Bayern na početak priprema za novu sezonu. Minhenska momčad će u znatno drugačijim konturama započeti još jedno poglavlje koje će nastojati zlatnim slovima upisati u knjige iz povijesti. Osvojena je dvostruka domaća kruna, ali… I sad već možete pretpostaviti što dolazi iza… Liga prvaka ostala je nedosanjani san za sve one koji se ne zovu Liverpool. Pokušat će ponovo, ali ne u varijanti koju je bivši hrvatski izbornik htio predstaviti na pripremama.

Kovač je izjavio da bi vrlo rado pokušao igrati s tri stopera. Ona formacija 3-5-2 s krilnim igračima činila mu se zanimljivom, ali kad je to saznao, predsjednik kluba Karl Heinz Rummenigge odmah je stavio veto.

“Rummenigge želi da Bayern igra u sustavu 4-2-3-1, koji je Jupp Heynckes 2013. godine doveo do savršenstva”, tvrdi Sport1.

Kovač je ranije izjavio da će formaciju s tri središnja braniča zaigrati ako tijekom prijelaznog roka ne uspije pojačati krilne pozicije koje pokrivaju Kingsley Coman, Serge Gnabry i Alphonso Davies.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.