Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

KOVAČ DEMOLIRAO ZIDANEA! ‘Novi’ Real ima hrpetinu problema, Bayern ih natrpao i pokazao moć

Autor: Bruno Herljević

Prva pripremna utakmica u novoj sezoni i odmah debakl. Real Madrid je poražen od Bayerna s 3:1 i izazvao je veliko razočaranje kod navijača.

Iako pripremna utakmica nije mjerilo niti realan pokazatelj stanja u momčadi, jer u prvom poluvremenu igrala je jedna momčad, u drugom poluvremenu druga momčad, Real zaista nije izgledao baš uvjerljivo posebice u završnici.

Premda su dominirali u prvom dijelu, igrači Reala otišli su na poluvrijeme s pogotokom u svojoj mreži. Zabo im je Coco Tolisso nakon jedne lijepe akcije. Zidane je ostavio cijelu momčad u svlačionici na poluvremenu i na teren poslao debitante, Jovića, Rodryga, Mendyja, dok je Kovač promijenio petoricu.

U nastavku je Kovčeva momčad dominirala i na kraju u svega dvije minute osigurala pobjedu. U 67. minuti Lewandowski je samostalnom akcijom povisio na 2:0, dok je Gnabry dvije minute kasnije zabio za 3:0.

Počasni pogodak djelo je mladog Rodryga koji je zabio iz fantastičnog slobodnjaka.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.