Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

KOME IŠTA MOGU ZAMJERITI!? Hajduk čestitao pa održao šokantnu lekciju Vatrenima

Autor: Željka Orešković

Našli su se pozvanima da dijele lekcije

Hajduk, koji je ignorirao uspjehe hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, napokon se oglasio nakon što su Vatreni postali viceprvaci svijeta.

Poslali su čestitku, ali ne bez sitničarenja i držanja “lekcija”.

“Stići do vrha, životni je, zlatni uspjeh prožet ispravnošću, vjerom, trudom, žrtvom i ustrajnošću. Ponosni smo na sve koji su kročili tim putem, ustrajući na ovim vrijednostima bez obzira na cijenu, jer srce cijenu nema. Za najveće alibi ne postoji, nema opravdanja za bijeg od odgovornosti, za ono ispravno na terenu ili izvan njega. Tu kompromisa nema, jedan je put ispravan i znamo koji je to. Samo najveći uspiju nositi sjajno odličje na srcu i u srcu!

Naš nogomet, ali i naše društvo, grade se na zlatnim vrijednostima. Svaki uspjeh svakog časnog pojedinca, na terenu i van njega, uspjeh je svih nas u borbi za boljitak nogometa i naše nam drage domovine Hrvatske.

Čestitamo! Prepoznat ćete se po ‘sjajnom odličju’ kojeg nosite u sebi! Ponosni i čistog srca budite primjer, čuvajte i borite se za sjaj tog ‘odličja'”, poručio je Hajduk, koji već godinama ratuje s HNS-om.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.