KOLINDA KOMENTIRALA TEŽAK PORAZ VATRENIH: Predsjednica ima osobnu poruku za Dalića i igrače

Autor: Patrik Mršnik

Dnevno

Navikli smo je već gledati na mnogobrojnim sportskim događajima. Ne propušta niti jednu utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije, bila je i na rukometu, tenisu, nema gdje je nije bilo.

Ali, danas je dosegnula novu razinu. Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović najprije se u Budimpešti slikala sa svim hrvatskim navijačima, a onda je i stigla na Groupama Arenu s koje je nakon utakmice poslala poruku izborniku Zlatku Daliću i igračima nakon poraza od Mađarske.

Naravno, nismo zaboravili ni njen prolazak kroz mixed-zonu na Maksimiru u petak nakon pobjede protiv Azerbajdžana. Iskomentirala je utakmicu poput kakvog nogometnog stručnjaka, s mjesta na kojem inače nakon utakmica izjave daju nogometaši i akteri s terena.

Najveća navijačica svih hrvatskih sportaša je nakon utakmice poslala poruku podrške Daliću i igračima.

“Dragi Zlatko, dragi Vatreni, uvijek s vama, uvijek vjerna! Vaša Kolinda”, napisala je predsjednica RH na Facebooku.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.