Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

KOJI JE NJEGOV PROBLEM? Bivši dinamovac odbio Hrvatsku pa onda i BiH reprezentaciju

Autor: Bruno Herljević

Bivši nogometaš zagrebačkog Dinama Jozo Šimunović. iznenađujuće je odbio poziv izbornika Bosne i Hercegovine Roberta Prosinečkog za prijateljske utakmice protiv Bugarske i Senegala ovoga mjeseca.

Stoperu Celtica ovo nije prva odbijenica nacionalnoj vrsti. Šimunović je odbio nastupati i za hrvatsku nogometnu vrstu jer su predugo čekali na poziv, a na kraju je odbio i BiH, za koji je mislio nastupati, ali na kraju je i njih odbio.

Razljutilo je to povremenog reprezentativca BiH, Anela Hadžića.

“Tko odbije jednom, odbija uvijek! Dres reprezentacije trebaju nositi oni koji iskreno vole našu Bosnu i Hercegovinu. Dres reprezentacije treba biti svakome svetinja, treba se ostavljati krv i znoj na terenu za onaj napaćeni narod i navijače, koji potroše možda i zadnji novac da reprezentaciju bodre po cijelom svijetu. Šimunoviću, može reprezentacija bez tebe”, napisao je Hadžić na svojem Facebook profilu.

Oglasio se i Prosinečki kojem nije baš jasno zašto Šimunović neće igrati za BiH, ali neće dramatizirati.

“Ne znam zašto se Šimunović nije odazvao, samo mi je rekao da ne želi igrati za Bosnu i Hercegovinu i to je to. Ako ne osjeća potrebu, onda neka i ne igra. Nikoga neću moliti, umoran sam već od moljenja”, rekao Prosinečki nakon odbijenice, prenosi SportSport.ba.

Podsjetimo, Šimunović je 2015. godine prešao iz Dinama u Celtic za nevjerojatnih 7.5 milijuna eura, kao dotad relativno manje poznati nogometaš zagrebačke momčadi.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.