Ruaraidh Gillies

KLOPP NA STO MUKA: Na gol stavlja debitanta u Premier ligi koji ima 36 godina

Autor: Andrija Kačić Karlin

Vijest je to koja potpada pod rubriku – vjerovali ili ne. Englesko nogometno prvenstvo, čuvena Premier liga dobija novi rekord, i to ne bilo kakav.

Naime, nakon što je ozlijeđen prvi vratar Allison, pa ga je zamijenio Adrian koji se ozlijedio u slavlju nakon pobjede u Super kupu protiv Chelsea – prigodu da stane na vrata Liverpoola mora dobiti treći vratar – Andy Lonergan.

Jasno, što je to čudno? Čudno je to što Lonergan dosad nikad nije branio u Premier ligi. Dobro, što je tu opet čudno. E pa sad pogledajte, čovjek je u 36 godini! I biti će najstariji debitant u 21 stoljeću u engleskom nogometnom prvenstvu. Rekord, inače, drži debitant iz 1999. godine. Stariji od njega bio je John Dreyer s 36 godina i 57 dana, koji je nosio dres Brentforda.

Ima Liverpool još jednog, četvrtog vrataran, mladog 20-godipnjeg Kellehera, ali i on je ozlijeđen.
Lonergan je kao ostarjeli vratar prošlu sezonu dobro branio u trećeligašu Rochdaleu i Liverpool ga j euzeo, zlu ne trebalo. I sad je došlo zlo.

Juergen Klopp ima problemima s vratarima i ne može se načuditi što mu se dogodilo…

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.