Klasnić strijelac u porazu Boltona

Autor: Totalsport

West Bromwich Albion je na svom terenu bio bolji od Boltona s 2-1, a pogodak za poraženu momčad zabio je hrvatski igrač Ivan Klasnić. West Bromwich je poveo u 16. minuti susreta preko Jeroma Thomasa, a samo pet minuta kasnije izjednačio je Klasnić iz najstrože kazne. Pobjedu domaćoj momčadi i tri boda donio je Shane Long u 16. minuti nastavka.

Nogometaši Manchester Cityja bez ikakvih su problema na svom Etihadu slavili u 12. kolu engleskog Premiershipa protiv trećeplasirane momčadi Newcastlea s 3-1…

Nogometaši menadžera Roberta Mancinija su od prve minute stisnuli igrače Newcastlea u vlastitu polovicu terena i samo je bilo pitanje vremena kada će lopta odsjesti u mreži nizozemskog vratara Tima Krula. Taj trenutak dogodio se u 41. minuti utakmice nakon neopreznosti obrambenog igrača Newcastlea Ryana Taylora koji je udarac talijanskog reprezentativca Marija Balotellija blokirao rukama nakon čega je sudac Chris Foy pokazao na bijelu točku.

Talijan je sam izveo jedanaesterac i pogodio za vodstvo Cityja. Nakon što je zabio Balotelli je na sebi svojstven način proslavio pogodak – prekrižio je ruke i mrtav-hladan gledao publiku kako luduje zbog vodstva njihovih miljenika.

Na 2-0 povisio je Micah Richards svega tri minute nakon vodećeg pogotka. Ponovno je u obrani pogriješio Ryan Taylor koji je oklijevao s ispucavanjem lopte iz svog kaznenog prostora, pa mu je Richards ukrao loptu i lijevom nogom poslao loptu u mrežu za 2-0. Za 3-0 je zabio Argentinac Sergijo Agüero, ponovno iz kaznenog udarca, nakon što je u svom šesnaestercu Ben Arfa srušio Davida Silvu. Utješni gol za goste postigao je Daniel Gosling u 88. minuti utakmice.

West Bromwich Albion je na svom terenu bio bolji od Boltona s 2-1, a pogodak za poraženu momčad zabio je hrvatski igrač Ivan Klasnić. West Bromwich je poveo u 16. minuti susreta preko Jeroma Thomasa, a samo pet minuta kasnije izjednačio je Klasnić iz najstrože kazne. Pobjedu domaćoj momčadi i tri boda donio je Shane Long u 16. minuti nastavka.

Queens Park Rangersi su preokrenuli rano vodstvo Stoke Cityja u gostima slavivši na kraju utakmice s 3-2. Dvostruki strijelac za goste bio je Heidar Helguson. Blackburn Roversi došli su do boda kod Evertona pogotkom u devetoj minuti sudačke nadoknade. Albert Crusat zabio je za vodstvo Evertona od 3-2 u 88. minuti utakmice, ali je u već spomenutoj sučevoj nadoknadi David Jones skrivio najstrožu kaznu koju je kasnije realizirao Nigerijac Yakubu. Everton je na svom terenu pogocima Jagielke i Bainesa slavio protiv Wolverhamptona s 2-1.

Premiership, 12. kolo:




Everton – Wolverhampton 2-1 (Jagielka 44, Baines 83-11m / Hunt 37-11m)

Manchester City – Newcastle 3-1 (Balotelli 41-11m, Richards 44, Agüero 72 ( Gosling 89)

Stoke City – Queens Park Rangers 2-3 (Walters 8, Shawcross 64 / Helguson 22, 54, Young 44)




Sunderland – Fulham 0-0

West Bromwich – Bolton 2-1 (Thomas 16, Long 56 / Klasnić 21-11m)

Wigan – Blackburn 3-3 (Gomez 7, Caldwell 31, Crusat 88 / Aiyegbeni Yakubu 2, 90+9, Hoilett 59)

Redoslijed: 1. Manchester City 34 (12 utakmica), 2. Manchester United 26 (-1), 3. Newcastle 25, 4. Chelsea 22 (-1), 5. Tottenham 22 (-1)…

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.